Hva vil du ha? En heiagjeng eller egentid?

2020 Aug 26, 2020

Dette året ble ikke helt som planlagt. 

I hvert fall ikke for meg. Lite av det jeg trodde skulle bli viktig da jeg sto på inngangen til 2020, har skjedd. Mye av det føles heller ikke så viktig lenger. 

Så nå lurer jeg på: Hva du trenger for å ha det bra? 

Denne uken inviterer jeg deg til å tenke gjennom hva du ønsker deg, og finne ut hva du trenger for å ha det bra i høst. Vil du ha en solid heiagjeng? Eller tid for deg selv? Å lytte til min egen magefølelse ble også temaet for ukens LIVE-sending:
KLIKK HER for å se sendingen

Hvis du vil spise deg fri, så er pop up-gruppen STOREFRI 2020 stedet for deg. Her får du hjelp og støtte til å komme i gang, pluss massevis av tips og råd, helt GRATIS!

KLIKK HER for å bli med i STOREFRI 2020

Hvis du derimot kjenner at egenomsorg og tid for deg selv står øverst på din ønskeliste, vil jeg invitere deg til en rolig yoga- og skriveretreatet ved Oslofrjoden 9.-11. oktober 2020.

Les mer her: www.irinalee.no/son

Gjennom tre dager fokuser vi på pust, bevegelse og refleksjon – i armlengdes avstand til den nye hverdagen. Vi bor på spahotellet Son Spa, som ligger i naturskjønne omgivelser, rett ved Oslofjorden, kun en time sør for Oslo. 

Dette er en helg hvor du og dine behov får stå i fokus. Du er nemlig den viktigste personen i ditt liv. Du fortjener å ha det godt. Husk det.

Uansett hva du gjør for å ta vare på deg selv, så vit at jeg heier på deg. Alltid

Håper vi sees!
Beste hilsen Irina
ps. Mens antall plasser i STOREFRI 2020 er «ubegrenset», er antall plasser på yoga- og skriveretreatet på Son Spa 9.-11. oktober svært begrenset. Meld deg på i dag for å sikre din plass: www.irinalee.no/son