Sliter du med søtsug og matavhengighet?

Se webinaret: Irina Lee viser deg hvordan du kan stoppe søtsug i løpet av 1 minutt!

 

Vi starter mandag 21. september 2020. www.spisdegfri.no/jegerklar

CALL TO ACTION

Invester i din helse i dag!

Velg om du vil betale for kurset i sin helhet, eller om du vil dele opp betalingen. I så fall betaler du første halvdel i dag, og andre halvdel om 30 dager.

Grunnkurs

5990,-

Totalpris 5990,-

GÅ TIL BETALING

Delbetaling

2 x 3190,-

Totalpris 6380,-

GÅ TIL BETALING

SPIS DEG FRI!

I dette nettbaserte kurset viser Irina Lee hvordan du kan endre ditt kosthold og dine tanker – og dermed også ditt liv. 

I løpet av 8 uker får du kunnskapen og verktøyene du trenger for å lykkes. En gang for alle.

Vil du være med?

 

JEG ER KLAR!

BYGG VARIGE VANER

I motsetning til alle andre «slanke- og kostholdskurs» vil du i dette kurset lære å etablere nye vaner. Dermed er du ikke lenger avhengig av viljestyrken for å lykkes på sikt. 

Det tar i snitt 66 dager å endre en vane. Siden grunnkurset går over 8 uker betyr det at du vil bli ivaretatt og fulgt opp mens du bygger opp grunnmuren for ditt nye liv.

Ettersom din langsiktige suksess blir basert på nye og automatiserte rutiner, tar du med deg disse for alltid.

En dag om gangen.

 

JEG ER KLAR!

OM GRUNNKURSET

Du får tilgang til en ny modul hver uke, som inneholder flere korte videoer og enkle øvelser.

Siden undervisningen er nettbasert, kan du studere innholdet i det tempoet du ønsker.

Lukket medlemsgruppe på Facebook sammen med de andre kursdeltakerne. 

Hør historien til Jeanette (40)

Gi deg selv tid

Å endre kurs tar tid. Dette er ikke noe du kan lære eller få til på én dag.

For å hjelpe deg, bruker Irina Lee teknikker fra kognitiv psykologi, yoga og 12-trinnsfilosofien. 

Tålmodighet er altså en viktig ingrediens for å lykkes.  

JEG ER KLAR!

Kursfilosofi

Spis deg fri-kurset bygger på tre metoder:

Bright Line Eating, slik den presenteres i den norske oversettelsen Spis deg fri, skrevet av Dr. Susan Peirce Thompson. Det er anbefalt at du leser denne boken mens du følger kurset.

Yoga: I dag forbindes yogaen først og fremst med den fysiske praksisen. I dette kurset bruker vi yoga for å ta vare på hele mennesket – fysisk, mentalt og følelsesmessig.

12-trinnsfilosofien: Denne filosofien baserer seg på åndelige prinsipper for selvutvikling. I dette kurset får du en innføring i hvordan åndelighet kan praktiseres i hverdagen.

Hør historien til Kristin (60)

Bli med i fellesskapet!

De fleste eksperter er enige om at endring blir enklere når man gjør sammen med andre. Derfor er det sosiale fellesskapet en viktig del av dette kurset.

Du skal ikke gjøre dette alene. Vi er mange som hjelper deg. Vi heier på deg og støtter deg.

Vi hjelper oss selv ved å hjelpe  hverandre.

JEG ER KLAR!

Hør historien til Kristine (40)

TEST KURSET I 14 DAGER - UTEN RISIKO!

Hvordan kan du vite om dette fungerer for deg? Svaret er: Det kan du ikke vite. Du har derfor 14 dagers angrefrist. Du får altså refundert din investerin 100 % hvis dette kurset ikke passer for deg.

 

JEG ER KLAR!

Ofte stilte spørsmål

Ikke noe problem! Skulle du angre på din avgjørelse, har du 14 dagers åpent kjøp. Det betyr at du har mulighet til å sjekke ut hva dette går ut på, helt risikofritt. Vi vil likevel anbefale deg å melde deg på kurset nå, ettersom påmeldingen kun vil være åpen er kort periode.

Svaret er JA! Du bestemmer selv hva du vil spise innenfor de ulike matvaregruppene. Det innebærer at kostholdsplanen er forenlig med alle typer allergier og intoleranser, og kan tilpasses ulike dietter, for eksempel LavFODmap. Vi gjør samtidig oppmerksom på at vårt team ikke består av medisinsk ekspertise eller ernæringsfysiologer. Konsulter derfor alltid med din lege før du gjør vesentlige endringer i ditt kosthold.

Svaret er nei. I tråd med prinsippene i Bright Line Eating spiser vi karbohydrater hver eneste dag, både i vektnedgangsfasen og når vi senere går over til vedlikeholdsplanen for å opprettholde vår nye vekt.

Dersom du ikke er på Facebook, vil vi på det varmeste anbefale at du oppretter en egen profil bare for dette kurset, slik at du får mulighet til å delta i dette nettbaserte fellesskapet som blir etablert i forbindelse med kurset. Vi kan garantere at den lukkede medlemsgruppen vil være noe ganske annet enn det du kanskje forbinder med Facebook fra tidligere.

Det trenger du ikke å bekymre deg for. Maten som anbefales i dette programmet er helt i tråd med kostholdsrådene til norske helsemyndigheter, og kan fås kjøpt i alle landets dagligvarebutikker. Du trenger ikke å kjøpe noen spesialprodukter, kosttilskudd eller annet. Det eneste som kreves for å sette i gang, er en digital kjøkkenvekt.

Hvis det fortsatt skulle være noe du lurer på, kan du sende en e-post til [email protected] eller klikke på «Kontakt oss»-knappen nederst til høyre på denne siden.

Invester i din helse i dag!

Velg om du vil betale for kurset i sin helhet, eller om du vil dele opp betalingen. I så fall betaler du første halvdel i dag, og andre halvdel om 30 dager.

Grunnkurs

5990,-

Totalpris 5990,-

GÅ TIL BETALING

Delbetaling

2 x 3190,-

Totalpris 6380,-

GÅ TIL BETALING
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.