Dette er Spis deg fri

Spis deg fri er en metode som hjelper deg å bygge nye vaner, slik at din suksess ikke lenger avhenger av viljestyrken. Hjerneforskning og kognitive teknikker viser vei til varig vektnedgang, med mer energi og bedre selvfølelse. 

 

Placeholder Image

Praktiske verktøy

Gjennom Spis deg fri lærer du enkle, kognitive teknikker for å omsette kunnskap til nye rutiner. Dermed er du ikke avhengig av viljestyrken for å lykkes på sikt.

Placeholder Image

Forskningsbasert

Susan Peirce Thompson er doktor i psykologi og forfatter av boken Bright Line Eating. I Norge heter boken Spis deg fri, og tilrettelagt for norske forhold  av Irina Lee.

Placeholder Image

Ny kunnskap

Ved hjelp av Spis deg fri lærer du enkle metoder for å automatisere nye vaner. Det betyr at dine langvarige resultater ikke avhenger av viljestyrke, men av rutiner.

Maten vi spiser

Spis deg fri passer for de fleste – også hvis du er veganer, vegetarianer eller må ta spesielle hensyn i forhold til allergier eller sykdom. Måltidene følger anbefalingene til norske helsemyndigheter. Vi spiser altså helt vanlig mat, som du får kjøpt i vanlige butikker, inkludert store mengder frukt og grønt, hele korn og gry, kjøtt, fugl, fisk, melk og fett.

Powered by Kajabi